KORK 28-29/5-2016

Jeg havde set så meget frem til dette stævne, Medina havde drillet noget tid, men den sidste uge - har hun gået som en drøm.
Fredag mødtes vi alle i stalden for at flette/strigle osv. hyggede med sodavand og pizza. Vi var nogle tøser som skulle sove i campingvogn sammen og det glædede vi os alle meget til.
Lørdag var Medina bare rigtig træls, måske hun kunne mærke jeg var nervøs, vil jo gerne det hele bare skal gå efter planen. Det resulterede desværre i at da vi skulle varme op på folden som de har gået på hele vinteren, fik hun et flip. Hun bukkede og stejlede lidt, så jeg fik overbalance og faldt af, lige ned på en stor sten. Medina løb afsted med tøjlerne hængene ned, åh hvor var jeg nervøs og ked af det. Heldigvis fik min mor og Marc fra Bønderskoven fat på hende uden der skete mere. Så fik rumpen i sadlen igen.
Men var meget nervøs derefter og det kunne hun mærke. Hun drillede med at hun ikke ville ind i hallen, hun ville tage bidet i klasserne, men jeg forsøgte så godt jeg kunne. Og trods nerver og en unghest med nykker fik vi faktisk en 2.plads i LD2, kun slået af min mor på Vega.

Vi sluttede af med at lukke hestene på græs og hygge med pizza/burger m.m sammen med en masse andre KORK mennesker, det var super hyggeligt.

Søndag gik Medina og jeg en morgentur da jeg havde hentet hende fra fold. Efter hun var sadlet op så opførte hun sig mens vi varmede op faktisk sødere end lørdag. Men ind i hallen ville hun bare ikke. Marc trådte igen til og hjalp mig ind til LD1, men fik lov da jeg skulle ride LD2 at trække hende ind og stige op derinde. Men det hjalp ikke - hun kunne slet ikke finde ro og min mor måtte ind og hjælpe mig op. Fik redet et par okay programmer. Men pu ha nu forstår jeg virkelig når folk snakker om at have en unghest der løber om hjørner med en.
Jeg red også Vega i LD2 begge dage, fik ingen placering på hende - men det er sørme svært at kommer fra Medinas gang og så op på store Vega som bare har fut i rumpen :-) Takker alle for et dejligt stævne og undskylder at humøret ikke altid var i top.