Fastelavnsstævne Skørping 28/2-2015

Havde tilmeldt mig i mini-hop for første gang og var ret nervøs. Var uheldig at Brynja 2 uger inden styrtede mig mens vi trænede, så hun var halt i en lille uge, men vi håbede på det bedste og holdt ved at jeg ville prøve. Aftenen inden mødtes vi med andre som skulle til stævne og gjorde ponyerne klar, det er altså ret hyggeligt.
Mor havde fået arrangeret transport, hvor Tina skulle køre os, så hun hentede på dagen os hjemme og så kørte vi i stalden og hentede Brynja. Brynja var ikke helt enig i at hun skulle med ud at køre, nok fordi der plejer at være en anden pony med og hun nu var alene, men ind kom hun efter kort tid og vi kørte til Skørping, det var vores første stævne i byen og første gang vi skulle springe, så nerverne var lidt uden på tøjet.
Desværre styrtede vi lige inden et spring til opvarmningen da en anden rytter red lige inde foran os, så ikke den bedste start på stævnet.
Da jeg kom ind på banen var jeg noget nervøs og Brynja kunne mærke det, så hun nægtede at springe over den første forhindring. Heldigvis kom Helle fra vores rideklub ind på banen og løb med mig rundt, så Brynja kom over alle forhindringer uden at rive ned, men da hun jo havde refuseret inden, endte vi på 12 fejl. Men var så stolt af bare og komme igennem og er den dag i dag bare Helle så taknemlig for hendes hjælp.
Brynja drillede lidt da vi varmede op til dressurklassen, men jeg følte at det nok skulle gå. Mens jeg red LD1 var der dog en kat inde på banen, men Brynja var cool og vi klarede det så godt sammen. Det blev til endnu en rød rosette og en første plads, vi red denne gang vores LD1 til 72,22%