Fastelavnsstævne Skørping 27/2-2016

Jamen dette var jo Medina´s og min debut sammen. Jeg forsøgte i den første klasse som var LD1 med nedsidning, hvilket jeg normalt ikke er så god til. Medina var lidt anspændt og dette kunne ses. Hun blev inden programmet gik i gang lige lidt forskrækket over spejlet i hallen, det så ikke helt ud som det vi har i KORK *ss*. Programmet red vi så godt vi kunne og jeg var bestemt tilfreds. Havde jo inden vi kom til stævnet bare sat som mål at have en god dag og ikke mindst, ride så godt som jeg nu kan og ikke mindst at Medina havde en god dag.
Var ret overrasket over at se klassen var slået sammen med ponyerne, så var så stolt da jeg blev kaldt til præmieoverrækkelse. Det blev til en flot 3. plads og med en rigtig god kritik.

Næste klasse var LD2 og jeg valgte der at ride let ridning som vi mest rider der hjemme. Det gav pote, programmet blev så godt og Mariane som underviser mig om torsdagen roste mig også bagefter. Medina var mere afslappet, nok fordi hun nu havde været inde og ride en klasse tidligere.
Igen blev jeg total stolt af min hest. Det blev til 1.plads med hele 70,0% :-)
 
Så var der pause lidt og Medina kunne nu slappe lidt af. Jeg brugte tiden til og få lidt mad, da jeg kun havde fået et rundstykke om morgenen. Fik hygget lidt med de skønne piger fra KORK, det er så hyggeligt når vi sådan er afsted til stævner sammen.
Sidste klasse var en procentklasse og jeg havde valgt at ride LD1 denne gang. Der var mange ryttere med og de fleste red virkelig godt. Jeg var især imponeret af Mariane Bjerre, min underviser - hun var klædt ud som skiløber og red med skistave under hele sit program, total overskud syntes jeg.
Medina var ved at være træt og der står også i kritikken hun mangler lidt energi, men det er klart 4½ år gammel og så mange indtryk.
Jeg blev i denne klasse nr. 1 - Det var så godt et stævne og jeg glæder mig meget til hvad fremtiden bringer med min skat.