Brynja´s historie

Her vil jeg fortælle lidt om hvordan jeg mødte Brynja og ikke mindst blev hendes ejer.
Jeg var med min mor oppe ved en af hendes gamle veninder, da de efter flere år fra hinanden, nu havde fået kontakt igen.
Hun og hendes familie havde købt Brynja ved nogen de kendte godt.
De havde endnu ikke så meget udstyr til hende, så mine første turer på hende foregik bare i grimen, det fandt hun sig pænt i. Senere kom der sadel til og i løbet af kort tid var min mor vist gået shop-amok i udstyr.
Min mor og jeg var ofte oppe ved Maja og Morten, både fordi min mor og jeg er rigtig glade for at besøge dem, men bestemt også for at besøge deres datter Linea og ride Brynja.

Til Skt.hans sommer 2014 havde jeg redet Brynja nogle måneder og fik lov at tage hende med til ringridning i Skibsted. Det var første gang jeg prøvede dette og måske også første gang Brynja prøvede. Vi vandt ikke noget, men vi hyggede os - hvilket altid er det vigtigste når vi er sammen. Da det blev august 2014, var der hestemarked i Kongerslev og igen fik jeg lov at låne Brynja. Vi havde en super tur både til ringridningen, men også turen frem og tilbage mellem Kongerslev/Skibsted var hyggelig. Brynja elsker nemlig og komme på tur.

Så var sommeren jo ved at være ovre og jeg skulle starte i skole igen snart. Men inden da så var vi en dag oppe ved Maja og Morten. Og der kom den største overraskelse. Maja overrakte mig Brynjas pas... Sad vist bare og kiggede lidt underligt på det, for forstod ikke hvad det betød, så Maja måtte forklare at når hun nu gav mig passet, så betød det at hun efter aftale med Morten og mine forældre, var blevet enige om at forære mig Brynja. Hun syntes vi havde så meget glæde af hinanden og de ikke selv fik hende brugt så meget som ønsket. Det var bare den bedste dag EVER og vil altid være taknemlig for Maja og Morten gav mig den største gave og til mine forældre fordi, de sørger for at økonomien med at have egen pony er muligt.
1/9-2014 rykkede Brynja og jeg ind på Kongerslev Rideskole, et sted vi er rigtig glade for at være, jeg får undervisning med 2 x dressur og 2 x spring om mdr. på Brynja - samt vi rider en del i skoven når vejret er til det.
Sidste i september var jeg så heldig at min veninde Maja Klarskov skulle til Wiffertsholmstævne og jeg måtte komme med. Vi havde en super hyggerlig dag med vores 2 dejlige islændere. Vi var med på skovtur om formiddagen og eftermiddag stod på ringridning, håber vi kan komme afsted sammen igen i 2015.

Opdate d.25 september 2015.
Min skønne pige har den sidste måned fået det være og være, hendes gang er svækket og balancen er ikke for god. Hun er blevet så hurtig gammel og er ikke længere den glade pony som jeg ellers kender. Hun er dag kørt på sin sidste rejse.

I hjertet gemt - men aldrig glemt. R.I.P skønne Brynja <3