Julestævne KORK 15/11-2014

Jeg glædede mig så meget til mit første stævne som ponyejer, desværre så var jeg rigtig uheldig og vælte på rulleskøjter i skolen kort tid inden, hvilket gjorde jeg måtte opereres i min ankel.
Så var til stævne med skinne på og krykker, men jeg ville bare gennemfører min LD1. Jeg var rigtig spændt. Aftenen inden stod den på hygge med de andre piger i stalden, hvor vi gjorde ponyerne klar til stævnet dagen efter. Jeg var glad for de andre var så søde til og hjælpe mig, da det var svært at holde balancen uden krykker, så måtte sidde på en stol og strigle Brynja.
Vi var i stalden i god tid og min mor hjalp med at gøre Brynja klar og havde en stol klar så jeg kunne komme op og ned af hende. Jeg red min første dressurklasse som var LD1 uden oplæser, jeg var nervøs men syntes det gik rigtig godt.
Så jeg var så stolt da jeg blev kaldt til præmieoverrækkelse, da jeg var på krykker og disse var oppe i stalden fik jeg lov at ride på Brynja ind. Det blev til vores første røde rosette i dressur, da vi blev nr.1 og red til 70,00%