Marienborg 11 & 12 juni 2016.

Vi startede fredag eftermiddag med at gøre hestene klar, vi var en del samlet i stalden, da vi denne gang skulle til Marienborg og havde lejet Steen til at køre os alle samlet afsted.
Hestene skulle de over fredag aften og der var gjort klar med bokse og folde til dem som ønskede dette. Jeg som sammen med Jasmin derovre fra fredag til lørdag, hvilket bare så super hyggeligt.
Lørdag morgen ankom de andre fra KORK og vi gjorde sammen klar. Medina drillede meget både på opvarmning og under det første LD1 program, men så var det som om at det gik op for hende at det slet ikke nyttede spor og vi red et flot LD2 program.
Min mor havde Vega med og de red et super flot LD1 program, desværre glemte min mor LD2 programmet inde på banen og gik helt i sort. Men hun fik flot placering i LD1, hvor hun blev nr.2 :-)

Søndag ankom vi tidlig formiddag for at fodre hestene og gøre klar, vi lagde ud med at se de andre springe og der var en super god stemning.

Mette som har Chess, hjalp mig under opvarmningen af Medina og det hjalp lidt, da hun var meget mere cool inde på banen søndag. Mor red også bare rigtig flot og huskede både LD1 og LD2 *s*

Vi var også med til ringridning, dog begge i trav - Mor pga. hun slet ikke er begyndt at gallopere og mig fordi Medina pt. har en vane med at bukke hver eneste gang der laves anspring til gallop. Mor fik en 1.plads og jeg en 4.plads - syntes dog min rosette var den klart flotteste i smukke lilla nuancer.

Det var første stævne Marienborg afholdt. Det forløb rigtig godt, ikke mindst var der super vejr og skøn stemning.