Medina

Så er jeg blevet hesteejer igen <3 . Medina faldt min mor over i en annonce og hun lød rigtig spændene. Hun havde stået stille i 4 mdr. pga spændt lænd og var pt. ikke i ridning. Vi snakkede lidt frem og tilbage med Kia (ejeren) og det viste sig vi havde mødt Medina til et lille stævne på No Name.
Vi blev enige om at tage over og se hende, vi var der ikke ret længe før jeg var sikker på at det skulle være hende og jeg. Hun er ung og nogen vil sige for ung. Men vi tager det stille og roligt sammen og skal nok få hjælp til de udfordringer der vil komme på vejen.
Vi besøgte hende første gang d.24/12-2015 og allerede d.27/12, stod hun i stalden.

Medina er en delvis gave fra mine forældre, da jeg skal konfirmeres i foråret, men skal selv give en del til hende også. Men det gør jeg gerne, da hun er den rette for mig.

Hun havde jo stået stille noget tid, så hun startede ud med massage og longering. Første gang jeg ville op på hende ville hun slet ikke stå stille, hver gang jeg nærmede mig stigbøjlen var hun afsted. Dette problem er allerede så godt som væk. Jeg kan nu vi er nået til midt februar stå på en stol ved siden af hende og stige op uden hjælp fra andre, men allieret med en likit hun kan slikke på imens.

Vi øver pt. lidt gallop - da hendes balance endnu ikke er den bedste, men vi forbedre os uge for uge.
 
Medina er født d.1/1-2011
Hun har taget flytning til ny stald og ny ejer rigtig godt, hun er faldet meget til ro og vi rider nu undervisning 2 gange om ugen. På tirsdags holdet skifter vi mellem spring og dressur, mens torsdag er ene og alene dressur. Da jeg fik hende var hun meget bange for spring på banen, bare at de stod der var nok til hun ikke ville i nærheden.
Vi startede ud med at skridte i grime over bomme og stille og roligt, komme frem fra jorden i både skridt og trav. Det har båret frugt og hun stoler nu meget mere på mig og ved jeg ikke beder hende om ting, hun ikke kan.

Så nu springer vi hver 2 tirsdag bane på ca. 40 cm - vi springer ikke oftere, da jeg gerne vil at hun både psykisk og fysisk skal holde i mange mange år endnu. Så vi skynder os langsomt som min mor siger :-)

Vi har meldt til fastelavnsstævne i Skørping d.27/2-2016. Vores mål er alene og have en rigtig god dag, at transporten går stille og roligt, samt at vi får redet mindst 2 klasser. Har tilmeldt 3 dressurklasser, da der manglede tilmeldinger til stævnet.

Det bliver dejligt med stævne med pigerne fra stalden, Medinas gamle ejer kommer også og kigger, så bliver dejligt at hilse på hende igen og hun kan se Medina.
Desværre går Medina pt. med en stor flænge/ar i hovedet, da hun i januar var blevet sparket i hovedet på folden. Det var ret slemt og måtte syes med 22 sting, ro i 10 dage. Men nu er de sidste sting væk og hårene derfra er faldet af, så håber der snart kommer ny sort pels frem *ss*