No Name 10-11 sept. 2016

Jamen så er stævnesæsonen ved at være ovre. Denne gang gik turen til No Name i Solbjerg og det var så hyggeligt et stævne.
Min mor red LD1 og LD2 begge dage, hun fik i alt 3 x 1.plads og 1 x 2.plads - hun var faktisk med som mest vindene ekvipage i langtid og kun slået på stregen da der måtte fintælles procenter for at finde en vinder - syntes hun er så sej :-)
Jeg selv red LD2 og LC1, på opvarmningen gik det super godt, hun gik så flot og var helt cool hele weekenden. Ved ikke om det er fordi jeg bliver anspændt når vi rider ind eller hvad der sker, men at jeg har redet letridning tæller jo også ned og det er meget med den dommer som vi har haft både denne weekend og sidste..
Syntes vi red nogle rigtig flotte programmer - Det bedste var at Medina ikke drillede og vi havde det så hyggeligt med alle de skønne mennesker som også deltog i stævnet og ikke mindst det gode publikum.

Jeg lånte Vega begge dage til clearround 40 cm, vi var ikke i nærheden af og klare det fejlfrit, men vi hyggede os og kom igennem uden at falde af :-)
Red også LC1 på hende søndag, dog mente dommeren ikke det gik så godt som jeg gjorde - men uanset så har vi jo altid de bedste heste med hjem.

Næste stævne bliver først på KORK til julestævne, for vi havde glemt at skrive resultaterne for Marienborg ind, så opdagede lige at jeg faktisk nu er udklasset i LD-klasserne, heldigvis tog vi ikke nogen placeringer fra nogen på No Name.
og Lillevangens hyggestævne er kun med de helt små klasser, så holder lidt pause - dog skal jeg og Vega på springkursus i Hadsund og weekenden efter til sløjfestævne samme sted.