Bønderskovgård Pinsestævne 23-24 maj 2015.

Jamen så var der stævne tid igen, har ventet og glædet mig. Især da Tina som jeg køre med, denne gang havde hendes smukke fjordhest med. Jeg skulle ride LD1 og LD2 begge dage.
Lørdag blæste der rigtig meget, mens der holdt tørvejr og med godt selskab så går det jo altid godt.
Brynja drillede lidt under ridningen, måske pga. blæsten, men vi fik vores første 2.plads sammen i LD1. I LD2 blev jeg lidt forvirret og glemte helt at slå over i skridt på den ene volte, men fik alligevel gennemført og fik da det bedste resultat indtil nu i LD2. (det er 2.gang jeg rider dette program)
Søndag var vejret noget bedre og stævnet startede lidt senere for vores vedkommende, så vi sv lidt længere i dag :-)
Brynja var meget mere samarbejdsvillig i dag og der blæste knap så meget. Vi red vores bedste LD2 til nu, fik ingen placering - men pyt med det når bare vi gjorde vores bedste.
Senere så var vi tilmeldt en procentklasse, det har jeg ikke prøvet før og mener vi var 9 tilmeldte. Jeg red der LD1 og var så stolt da jeg opdagede at jeg fik en 1.plads.
Jeg er så stolt at Brynja og vores rejse sammen. Det betyder vi nu er udklasset af LD1, men da vi for flere uger siden har tilmeldt stævne næste uge, så må vi der ride LD1 for sidste gang. Fremover er det LD2 og håber på senere LC1.
Søndag stod også på ringridning, det var som altid sjovt og det blev til 2 ringe ud af 5.