Bønderskovgård Pinsestævne 14-15 maj 2016.

Så kom tiden til endnu et stævne. Medina har drillet en del der hjemme den seneste tid, så vi har brugt de sidste par uger på mest og ride tur, da hun har haft brug for noget andet end sandkassen :-)
Havde ikke de store forventninger til nogen placering, da vi ikke havde rigtig fået øvet, samtid er hun ung og pt. som sagt noget umoden og fuld af unoder her i forårets sommervarme.
Lørdag kørte jeg med Kia og Pia fra rideklubben, mine forældre kunne denne gang ikke være med, men Pia havde lovet at hjælpe hvis jeg fik brug for det.
Dressuren drillede hun i og ville bare ikke søge til bidet, men trods det så gik det faktisk helt okay. I spring var planen oprindelig jeg skulle melde fra, men fik lyst til alligevel og prøve kræfter med det, for at se om det kunne fungere.
Her hjalp Kamilla mig på banen og jeg kom over 6 ud af 8 spring, inden jeg stoppede - var ofte ved at falde af, da Medina tager hovedet ned mellem sine forben lige efter springene, samtid med at jeg som altid har store problemer med min balance, eller måske nærmere mangel på samme. Solen kiggede da lidt frem, trods regnbyger og kulde - var det en super hyggelig dag. Fik ingen placeringer, men kommer hjem med erfaring.
Søndag skulle vi derud igen, Pia og Kia var søde og fodre Medina til morgen for mig, så min mor og jeg var derude omkring kl 10.15 - I dag stod den på dressur, noget af en prøvelse, da vi jo er vant til og ride inde i hal - i dag valgte vejrguderne, i stedet at sende regn og haglbyger vores vej.
Det var koldt og vådt, slet ikke noget Medina var imponeret af. Men vi fik redet 2 programmer uden hun drillede for meget. Fik ros af dommeren og besked på at hjælpe Medina bedre rundt, så det skal der arbejdes på.
Vi sluttede stævnet med i vores sidste klasse at få en flot 3.plads - så mod forventning fik vi en roset med hjem fra dette stævne. Jeg er så stolt af min hest og med øvelse og kærlighed skal vi nok klare det. TAK til alle for hjælpen denne weekend.