Tisted Rideklub Træningsstævne 12/4-2015

Vi var denne gang inviteret til Tisted udenfor Arden, en lille rideklub med udendørsbaner. Vi havde denne gang tilmeldt os til en forhindringsbane, med div forhindringer - en låge der skulle åbnes/lukkes fra hesteryg, en ridehjelm skulle flyttes fra et sted til et anden, en bro skulle passeres og lign.
Det var også første gang jeg skulle prøve at ride LD2 og træningen hjemme var ikke gået alt for godt, da jeg havde lidt problemer med at huske begge programmer på en gang.
Der var et par andre piger med fra klubben og vi ankom, så vi kunne nå at se dem ride deres springklasse inden jeg selv skulle sadle op og varme op.
Der blæste en pelikan derude og Brynja begyndte at ville tage tøjlerne og trække hovedet ned, det var rigtig træls og jeg forventede derfor intet.
Det gik faktisk helt ok med LD1 og kun ved den ene volte ville hun drille mig lidt, med red videre og tænkte det hele nok skulle gå.
Ved LD2, var det straks værre - Jeg glemte den sidste skråt igennem, så blev noget ked af det, men fik lov at ride videre. Kom igennem og var faktisk ret stolt og lettet da det var overstået.
Helle fra vores rideklub kom lige og trøstede da dommeren var lidt sur over jeg kneb en tårer over forglemmelsen. Min mor sagde også det hele jo var for sjovt og hyggens skyld. Noget de begge har ret i.
Da der blev tid til præmieoverrækkelse var jeg ret spændt og så stolt da det viste sig det blev til LD1 - 1 plads og LD - 3 plads. Brynja er bare den bedste ponye EVER.